Denne siden støttes ikke av din nettleser. Bytt nettleser til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 599,-

RASK LEVERING PÅ 1 - 3 DAGER

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 599 kr fra fri frakt 🤍
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Passer med:
Total Gratis
Frakt, moms og rabattkoder blir kalkulert ved utsjekk

HVORDAN UNNGÅ TØRT OG SKADET HÅR I SOMMER

Sommeren er en fantastisk tid med sol, strand og utendørsaktiviteter, men det er også en tid hvor håret kan bli utsatt for skade. UV-stråler og saltvann kan tørke ut håret, gjøre det sprøtt og skadet.

Heldigvis finnes det løsninger som kan hjelpe deg med å beskytte og pleie håret gjennom de varmeste månedene. 

Vi har samlet våre topp 3 produkter fra Elm Organics som vil hjelpe deg med å beskytte, gjenoppbygge og tilføre fukt til håret ditt, slik at det holder seg sunt og strålende hele sommeren! 

Vi vet alle hvor viktig det er å beskytte huden mot solskader - men hva med håret?SLIK REDDER DU HÅRET FRA UV-STRÅLER OG SALTVANN

UV-stråler og saltvann kan føre til at håret blir svekket, tørt og sprøtt. Hårstråene kan knekke og splittes, og hårfargen kan falme.

Produksjonen av frie radikaler kan også øke, noe som kan skade håret ytterligere og bidra til tap av elastisitet og glans. 

Et produkt som er designet for disse utfordringene er Nutriboost Leave-in Treatment.

Denne behandlingen fungerer både som varmebeskyttende ved styling, og som beskyttelse mot UV-stråler og saltvann. Ingrediensene crambefrøolje og brokkoliolje fungerer som naturlige alternativer til silikoner, og legger et beskyttende lag rundt hårstråene uten å gi en fet eller tyngende følelse.

Før du tar turen ut i solen, påfør en liten mengde produkt i tuppene på nyvasket hår og ikke skyll ut. 

Gir næring til tørre hårtupper, og det aller beste er at det ikke tynger mitt fine, nordiske hår.

- HANNE
VERIFISERT KUNDE

GJENOPPBYGG HÅRET ETTER EKSPONERING FOR SOL OG SALTVANN

Saltvann og UV-stråler gjør håret generelt mer mottakelig for skade ved å åpne hårets skjellag. Når skjellaget åpnes, blir håret mer utsatt for miljøskader og mister sin evne til å holde på fuktighet og næringsstoffer. Dermed anbefaler vi å bruke keratin både for å forebygge og gjenoppbygge hårets kvalitet.

Keratin er et protein, og hår er for det meste laget av keratin. En hårmaske med keratin vil dermed både pleie håret og gjenoppbygge strukturen, samt beskytte håret fra sollys og forurensning. Ved å tilføre keratin til håret, bidrar dette til å styrke og reparere hvert hårstrå, noe som gir håret en sunnere og mer motstandsdyktig struktur.

Vår Keratin Hair Mask er spesielt utviklet for å gjenoppbygge hvert hårstrå samt gi dyp og varig næring til håret. Hårmasken trenger dypt inn i hårstråene, reparerer skader og forbedrer hårets elastisitet og glans. Dette gjør hårmasken til en ideell behandling for de som ønsker å beskytte håret mot de skadelige effektene av sol, saltvann og forurensning, samtidig som de oppnår et mer motstandsdyktig og vakkert hår.

DEN PERFEKTE FUKTIGHETSPLEIEN FOR SOMMERTØRT HÅR

Vi må gi håret litt ekstra omsorg og kjærlighet etter solfylte dager på stranden. Håret kan fort føles tørt og livløst ettersom temperaturene stiger.

En enkel og effektiv løsning for å bekjempe sommertørke er vår Marvellous Oil Blend. Denne fantastiske oljeblandingen er spesielt formulert for å gi håret ditt den ekstra fuktigheten og næringen det trenger for å holde seg sunt og glansfull.

Marvellous Oil Blend inneholder nøye utvalgte økologiske oljer som jobber sammen for å gi håret ditt dyp næring og fukt. Oljen trenger dypt inn i hårstråene og bidrar til å forsegle fuktigheten, noe som gjør håret mer motstandsdyktig mot tørrhet og skade. Den rike næringen fra Marvellous Oil Blend styrker håret fra innsiden og etterlater det mykt, glansfullt og fullt av liv.

Ved å pumpe 1-2 dråper inn i Nutriboost Leave-in Treatment, tilfører du ekstra glans, næring og fuktighet til håret. Denne kombinasjonen beskytter håret mot sommerens utfordringer som UV-stråler og saltvann, samtidig som den gir håret en silkemyk tekstur! 

REDNINGEN TIL HÅRET I SOMMER

Oppdag vår helt nye verdipakke, Summer Hair Heroes. Her finner du nettopp trioen vi sverger til for å beskytte, pleie og gjenoppbygge så håret ditt holdes sunt og glansfullt hele sommeren.