Denne siden støttes ikke av din nettleser. Bytt nettleser til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 599,-

RASK LEVERING PÅ 1 - 3 DAGER

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 599 kr fra fri frakt 🤍
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Passer med:
Total Gratis
Frakt, moms og rabattkoder blir kalkulert ved utsjekk

LEVERING & RETURNERING

LEVERING

Vi bestreber oss på å sende din pakke så raskt som overhodet mulig. Ordre bestilt innen klokken kl. 12 på dagen sendes normalt samme dag, sender normalt pakkene fra oss samme dag, og senest innen 2 virkedager grunnet helger.

Leveringstiden vil variere noe i forhold til hvor i landet pakken skal leveres. Normalt bruker posten å levere i løpet av 1-5 virkedager.

Vi tar forbehold om forsinkelser i leveringstid ved spesielle anledninger.

RETURNERING

Du har alltid 14 dagers angrerett hos oss, dette gjelder fra den dagen du mottar din pakke.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må emballasjen være uåpnet og produktet ubrukt. Vi kan ikke ta i mot produkter som er prøvd grunnet hygieniske årsaker.

Pakk varene forsvarlig, og send tilbake til oss sammen med angrerettskjema eller et brev.

Ved heving av kjøp og benyttelse av angrefrist, refunderer vi ordresummen, minus frakt, innen 14 dager fra returen er mottatt hos oss.


Returer sendes til:
Clean Innovation
3N Logistics, Johan Follestads Vei, 14
3474 Åros, Norge

UAVHENTET PAKKE PÅ POSTEN

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers passiv, vil vi ikke ha indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet.

Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister således retten til å gå fra avtalen.

Dersom du ikke betaler ny frakt, eller ønsker sendingen på nytt vil du bli belastet et gebyr på kr 200,- fra det innbetalte beløp. Restbeløp blir kreditert avhengig av din betalingsmetode.

Dersom du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen, og du ber Posten om å returnere varen, betaler du for returkostnaden selv. Når vi får returen til oss, så krediterer vi varene.