Denne siden støttes ikke av din nettleser. Bytt nettleser til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 599,-

RASK LEVERING PÅ 1 - 3 DAGER

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 599 kr fra fri frakt 🤍
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Passer med:
Total Gratis
Frakt, moms og rabattkoder blir kalkulert ved utsjekk

Det finnes mange miljøvennlige alternativer, men

Hva er best - aluminium, papp, glass eller resirkulert plast?

Aluminium er et svært slitesterkt materiale, men det brukes mye energi under produksjon. Også produksjon av glass er energikrevende, samtidig som det er tungt å frakte. Resirkulering av plast gir lavere miljøbelastning enn å produsere ny plast fra olje, men helt uten miljøbelastning er det ikke. Papp er et skjørt materiale og det må ha et plastbelegg for å være vanntett.

Derfor har vi kommet frem til at det finnes ingen optimal løsning. Det vil alltid være noe positivt og noe negativt ved valg av emballasjemateriale. Det viktigste vi kan gjøre som forbruker er å gjenbruke og resirkulere.

Elm Organics produkter er lagtet av resirkulert plast som er ment for å vare

Resirkulert plast

REFILL - REUSE - RECYCLE

Plast er en ekstraordinær substans med mange nyttige bruksområder. Det er meningsløst for engansbruk når det har så lagt levetid. Derfor har vi utvikletElm Eco-Conscious Refill Concept. Med 100% resirkulerte 1 Liter flasker trenger du ikke kaste din 290 ml.

Resirkulert/resirkulerbare materialer

Det er viktig for oss at emballasjen vi bruker er laget av fornybar energi, ikke har miljøskadelige egenskaper og kan resirkuleres/gjenvinnes.

Vi har tatt et bevist valg om å ikke ha produktene våre i esker eller lage små samples av produkter for å kraftig reduserer bruk av emballasje og søppel.

Den myke oljen øker hudens naturlige forsvar, elastisitet og fuktighetsbalanse.

Elm Organics er medlem av Grønt Punkt -

Elm Organics er medlem av Grønt Punkt - Symbolet tydeliggjør at bedriften har tatt miljøansvar ved å delta i et godkjent retursystem.