Denne siden støttes ikke av din nettleser. Bytt nettleser til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 599,-

RASK LEVERING PÅ 1 - 3 DAGER

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 599 kr fra fri frakt 🤍
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Passer med:
Total Gratis
Frakt, moms og rabattkoder blir kalkulert ved utsjekk

Hva er Aloe Vera?

Aloe Vera er en naturlig ingrediens i mange av Elm Organics produkter på grunn av de beroligende og helbredende effektene den har på huden.

 

Aloe Vera

Som en av de tidligste registrerte helbredende botaniske stoffene, har Aloe Vera spilt en viktig rolle i vår historie i tusenvis av år. Den kommer opprinnelig fra den arabiske halvøy og blomstrer i tropiske og subtropiske regioner som den karibiske øya Aruba, hvor Aloe er en av hovedeksportstoffene, og den har lenge vært brukt i kinesisk og indisk medisin som helseeliksir og sårheeler. Aloe-planten lagrer vann i sine saftige blader i form av en gel, og det er denne som inneholder de fleste bioaktive forbindelsene som finnes i planten, inkludert vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter. 

Hvordan funker Aloe Vera?

Studier har vist at Aloe har antiinflammatoriske, antioksidant- og antibakterielle egenskaper og kan brukes spesielt godt til å behandle skadet hud, inkludert solbrenthet eller arr. Dens kjølende effekt, som oppstår når den fordamper på huden, har beroligende fordeler og den inneholder seks antiseptiske midler: Lupeol, Salisylsyre, Urea Nitrogen, Kanelsyre, Fenoler og Svovel, som har antibakteriell effekter på huden. Det er derfor du ofte finner Aloe Vera i produkter som retter seg mot urenheter og kviser, hvor bakterier er en av årsakene.

Aloe stimulerer også celledelingen av fibroblastene, som produserer kollagen og elastinfibre, øker hudens elastisitet og reduserer rynker. Aloe har vist seg å fremskynde sårheeling ved å forbedre blodsirkulasjonen og forhindre celledød rundt hudskade. Den er også fullpakket med antioksidanter, vitaminer og fettsyrer som har fuktighetsgivende, beskyttende og nærende effekter.