Denne siden støttes ikke av din nettleser. Bytt nettleser til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 599,-

RASK LEVERING PÅ 1 - 3 DAGER

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 599 kr fra fri frakt 🤍
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Passer med:
Total Gratis
Frakt, moms og rabattkoder blir kalkulert ved utsjekk

VINNERE AV TO PRESTISJETUNGE AWARDS

Elm Organics vinner to nye prestisjetunge kosmetikkpriser: Beste Body Wash for Green Gold Body Wash og Editor's Choice Award for Marvellous Oil Blend.

Elm Organics har nylig vunnet to nye prestisjetunge kosmetikkpriser. Vår Green Gold Body Wash ble kåret til "Beste Body Wash" i årlige Beauty Shortlist Awards 2023, mens Marvellous Oil Blend mottok en Editor's Choice Award for sin fremragende ytelse.

Beauty Shortlist Awards anerkjenner kvalitet i skjønnhets- og personlige pleieprodukter i en rekke kategorier. Elm Organics' Green Gold Body Wash ble anerkjent for sin luksuriøse tekstur, milde formel og forfriskende duft, noe som gjorde det til et toppvalg blant dommerne.

Marvellous Oil Blend, derimot, mottok en Editor's Choice Award for sin allsidighet og nærende egenskaper. Oljeblandingen, som er laget med en unik kombinasjon av økologiske planteoljer og ekstrakter, kan brukes på hår, kropp og ansikt for å nære og fukte huden og håret.

I Elm Organics er vi forpliktet til å skape høykvalitets- og effektive produkter som våre kunder kan stole på. Alltid sertifisert økologisk med den høyeste standard. Vi er begeistret for å motta disse prestisjetunge prisene for Green Gold Body Wash og Marvellous Oil Blend. Vårt team har arbeidet utrettelig for å skape produkter som er både effektive og milde, og det er en ære å bli anerkjent av bransjeeksperter og våre kunder.

Alle produktene er laget med nøye utvalgte plantebaserte og økologiske ingredienser, fri for syntetiske dufter, farger og konserveringsmidler, og er sertifisert av globale og ledende bransjeorganisasjoner.

De to nye prisene legger til Elm Organics' voksende liste over anerkjennelser og er et bevis på vår dedikasjon til kvalitet og bærekraftighet. Med et utvalg av prisbelønte hudpleieprodukter tilgjengelig, fortsetter Elm Organics å lede vei innen naturlig og økologisk skjønnhet.