Denne siden støttes ikke av din nettleser. Bytt nettleser til Edge, Chrome, Safari eller Firefox

GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER 599,-

RASK LEVERING PÅ 1 - 3 DAGER

Handlekurv 0

Gratulerer! Du får nå fri frakt Du er 599 kr fra fri frakt 🤍
Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Passer med:
Total Gratis
Frakt, moms og rabattkoder blir kalkulert ved utsjekk

Nordic Natural Beauty Awards 2022

Elm er nominert til Nordic Natural Beauty Awards​ 2022!

Betydningen av helse og miljø er viktigere enn noen gang. Kroppen vår og planeten bærer byrden av tusenvis av giftige kjemikalier fra mat, vann og kosmetikk. Alt for få kjemiske stoffer er forbudt og alt for mange benyttes fritt. Det er et akutt behov for en oppgradert kosmetisk standard. Vi kan alle gjøre en forskjell med en liten endring i våre vaner hver dag. Små skritt er ikke små når vi er mange. Vår visjon er å tilby produkter som ikke forstyrrer menneske, dyr eller natur. Elm representerer begynnelsen på en ny epoke med ren kosmetikk, sertifisert med høyeste standard, premium kvalitet, økologisk, vegansk og cruelty-free.

Vi er så stolte over å ha to av våre bestselgere nominert til Nordic Natural Beauty Awards 2022.

Elm Marvellous Oil Blend er en silkemyk og luksuriøs olje designet for å fukte, gi næring og få hår og hud til å skinne. Oljen hjelper til med å jevne ut fine linjer, stimulerer cellefornyelsen samtidig som den beskytter, reparerer og styrker. Oljen er 100 % naturlig opprinnelse og er sammensatt av 9 økologiske oljer som har unike egenskaper for hud og hår. Den økologisk sertifiserte og naturlige oljen er laget av følgende oljer: Sesam, Prickly Pear, Solsikke, Jojoba, Mandel, Camellia, Borage, Plomme og Raps. Oljen kan brukes som en hårolje og som et alternativ til fuktighetskrem. 

Elm Organics har også utviklet en økologisk og vegansk håndsåpe som er 99 % biologisk nedbrutt i løpet av bare 14 dager – det er ekstraordinært og helt unikt. Den naturlige såpen renser skånsomt og etterlater huden myk og frisk. Et enkelt såpeskifte kan ha en massiv positiv effekt – små skritt er ikke små når vi er mange. Det finnes også 1L refill flaske for håndsåpen, som er 100% resirkulert og resirkulerbar. 

Folkeavsteming for Nordic Natural Beauty Awards 2022 er nå åpen, og det betyr at DU stemme på våre veganske og økologiske produkter, Marvellous Oil Blend og Håndsåpe. Vi setter stor pris på hver stemme!

Stem her: https://s.surveyplanet.com/cn0jlogo